Eind van het lustrumjaar

01 juli 2023 16:03

Met het einde van juni is ook het einde gekomen van ons prachtige lustrumjaar. We kijken terug op een geweldige viering op 25 april, waarbij onder andere wethouder Fleur Spijker aanwezig was om ons te feliciteren. En afgelopen maand juni hebben we het feestelijke jaar afgesloten met een grandioze alumnidag en strandbarbecue.

Dankzij jullie gulle bijdragen hebben we fantastische dingen kunnen verwezenlijken. Vorig jaar waren we aanwezig op de Museumnacht, waar we verschillende groepen hebben geïnspireerd met Fibonnaci-patronen in de wiskunde. En afgelopen maart hebben we een zeer succesvolle wetenschapsmiddag georganiseerd voor in totaal 60 kinderen. Zonder jullie steun was dit laatste evenement niet mogelijk geweest. Daarom willen we jullie van harte bedanken.

Hoewel we ons doelbedrag niet hebben bereikt, heeft studievereniging De Leidsche Flesch het resterende bedrag beschikbaar gesteld. We zijn hen daar zeer dankbaar voor.

Er is echter één doel dat we niet hebben kunnen realiseren: het creëren van een muurformule over de condensator. Hoewel de plannen en het conceptontwerp gereed zijn, moet de beoogde muur eerst gerestaureerd worden. Dit proces blijkt langer te duren dan verwacht, en we hebben helaas geen indicatie wanneer de muurformule geschilderd zal worden. Maar we hebben goede hoop en we zullen ons blijven inzetten dat hij in de nabije toekomst aan Leiden onthuld kan worden.

Als laatste willen we graag twee personen speciaal bedanken, zonder wiens hulp deze crowdfunding en met name het wetenschapsmiddagje niet mogelijk waren geweest. Annette Heijn en Corinda van Bohemen, hartelijk bedankt voor jullie onschatbare hulp en betrokkenheid in de afgelopen jaren!

De donatiepagina zal nog twee weken open blijven staan, waarna deze wordt gesloten. Vanaf maandag 17 juli zal het niet langer mogelijk zijn om te doneren.

Nogmaals, namens ons hele team, willen we jullie enorm bedanken voor jullie steun en bijdragen aan ons lustrumjaar. We zijn ontzettend dankbaar voor jullie betrokkenheid en vertrouwen.

Met vriendelijke groet van de Lustrumcommissie