Roeien voor hormonen!

Vanir 8
from €3,000 (23%)
Closed

Ieder jaar roeit een delegatie van het Leids Heren Dispuut ''Vanir'' de Ringvaart om geld in te zamelen voor een goed doel. Zo ook dit jaar! Dit jaar is de officiële Ringvaart door de coronamaatregelen helaas afgelast, maar hebben wij goede hoop om op een andere manier de 100km op het water te kunnen vervullen op woensdag 2 juni!

Dit jaar willen we geld inzamelen voor nieuwe onderzoeksprojecten naar zeldzame hypofyseziekten binnen het LUMC. Hierbij staat het verbeteren van de patiëntgerichte en waarde gedreven zorg en onderzoek centraal!

Hieronder een korte informatie tekst over het hypofyse zorg- en onderzoeksteam van het LUMC:

''De missie van ons zorgteam is “optimale behandeling en verbeteren van kwaliteit van leven” bij hypofysepatiënten door onderzoek sterk te verbinden met klinische patiëntenzorg. Een belangrijk voorbeeld is de studie naar de beste behandeling van het prolactinoom. Maar we doen ook continu verbeterprojecten. We kunnen een klein budget gebruiken om een zo sterk mogelijk dynamisch team van jonge onderzoekers in de lucht te houden die meehelpen om achter de schermen zorg en onderzoek zo goed mogelijk te krijgen in het ziekenhuis en om onze goede voorbeelden en leerpunten te delen met andere centra.''

Het hypofyseteam van het LUMC is genomineerd voor een internationale prijs voor waarde gedreven patiëntenzorg, via onderstaande link kunt u eventueel op hen stemmen (nummer 12)!

Stem hier