I

kalverlied

Ingrid Moerman
from €50 (100%)
Closed
steun aan olga van marion

Tientje voor de Top!

Je wordt hartelijk bedankt en we houden je graag op de hoogte van het project. Zeker ook een ideaal bedrag voor studenten.

43 donors

Uitnodiging voor publiekslezing over de Top 40

U ontvangt een uitnodiging voor een publiekslezing van neerlandica en vroegmodernist Olga van Marion over de Top 40, gelardeerd met liederen uit diezelfde Top 40 door zangeres en oude muziek specialist Margot Kalse.

47 donors
Recommended

Gesigneerde cd

U ontvangt een uitnodiging voor een publiekslezing en een gesigneerde cd (thuisgestuurd).

41 donors

Het liedboek van de Top 40

U ontvangt een gesigneerde cd en het liedboek van de Top 40 (beide thuisgestuurd) met alle muziek en teksten van de Top 40 in een klassiek formaat (oblong), precies zoals zeventiende-eeuwse liedboekjes ook werden uitgegeven.

33 donors

Workshop Zingen uit de Top 40

U en een introducé kunnen meedoen aan een workshop over het zingen van Nederlandse liederen tussen 1535 en 1750, verzorgd door oude muziekspecialist en zangeres Margot Kalse. Daarbij leert u in een paar uur een nummer uit de Top 40 zelf zingen op zeventiende-eeuwse wijze. Daarnaast ontvangt u een uitnodiging voor een publiekslezing, een gesigneerde cd en het liedboek van de Top 40.

6 donors

Naamsvermelding

U wordt vermeld in het cd-hoesje en in het boek als donateur. Ook mag u meedoen aan de workshop, krijgt u een uitnodiging voor een publiekslezing, een gesigneerde cd en het liedboek van de Top 40.

1 donor

Concert met liederen uit de Top 40

Oude muziek specialist en zangeres Margot Kalse komt met haar luitist een persoonlijk concert geven bij u thuis met nummers uit de Top 40 en andere pareltjes uit de zeventiende eeuw. Uiteraard mag u meedoen aan de workshop, ontvangt u een uitnodiging voor een publiekslezing, een gesigneerde cd en het liedboek van de Top 40 en wordt u vermeld als donateur in het cd-hoesje en in het boek.

1 donor No longer available