#Wakeuptocorona met koffie!

Cilia Pothast
from €25,000 (6%)
Closed

Hallo! Ik ben Cilia en ik ben werkzaam als onderzoeker op de afdeling Hematologie in het LUMC. Naast onderzoek, vind ik het ook heel leuk om als barista te werken. Mijn koffiepassie wil ik nu graag inzetten om samen met Fascino koffiebranderij en koffie-importeur Don Edgar Coffee geld in te zamelen voor mijn onderzoek naar het nieuwe coronavirus.

De afdeling Hematologie onderzoekt hoe we met immuuntherapie een efficiënte immuunreactie tegen kankercellen van het bloed op kunnen wekken. Wegens de pandemie van het nieuwe coronavirus, willen wij een steentje bijdragen door onze expertise in te zetten om onderzoek te doen naar de immuunreactie van COVID19 patiënten tegen het virus. Met deze kennis hopen we vragen te beantwoorden zoals: waarom heeft de ene persoon weinig last van het virus en de ander heel veel? Welk onderdeel van het virus kunnen we het beste gebruiken voor de ontwikkeling van een effectief vaccin? En, kunnen we al iets zeggen over immuniteit tegen dit virus? Gezien de urgentie voor de COVID19 patiënten is het van belang om snel geld voor dit onderzoek in te zamelen. We hebben al een goede start gemaakt: de samples van patiënten zijn binnen en we zijn begonnen aan de eerste experimenten. Met de opbrengst van deze actie kunnen we de laboratorium materialen aanschaffen die nodig zijn voor dit onderzoek.

 

Je kan nu ons onderzoek steunen door mijn favoriete koffie te kopen via https://www.fascino-coffee.com/collections/direct-trade-koffiebonen/products/wakeuptocorona-actie. 84% van de opbrengst gaat naar het onderzoek! Liever geen koffie, maar wel enthousiast? Doneer dan direct via deze pagina.

Alvast bedankt! ☕